• ✓ Gratis verzending
  • ✓ 30 dagen retourrecht
  • ✓ Achteraf betalen

Latalis, onze visie.

Hoogwaardige Kwaliteit

Van Damascus tot Santoku mes, is alle Latalis Pro Serie keukenmessen zit hoogwaardig staal verwerkt. Elk lemmet bevat roestvrij staal met een extreme hardheid om langdurige snijplezier te garanderen. Voor elke professional of hobbyist, het prepareren van maaltijden wordt weer een genot met de Latalis Pro Serie.

Met een zeer krachtige magneet heeft de Latalis Pro Serie Magnetische Messenhouder grip op elk keukenmes. Bewaar minstens 5 keukenmessen op deze kwalitatieve messenhouder.

Vervaardigd uit hoogwaardig gebonden aluminium en bestaande uit twee type korrels, de Latalis Pro Serie Slijpsteen 1000/6000. Slijp al uw keukenmessen weer scherp in een handomdraai met deze wetstone.

Verfijnd Ontwerp

Met een afgewogen eindkap en bolster welke uit één volledig deel bestaat, streeft Latalis met de Pro Serie keukenmessen naar perfecte balans voor een ultieme snijbeleving. Veiligheid staat voorop met de G10 handgrepen, die zijn toegepast bij al onze Pro Serie chefkokmessen.

Een robuuste messenhouder die staat als een boom. Verfijnd, stoer en functioneel. Met deze woorden valt de Latalis Pro Serie Magnetische Messenhouder samen te vatten. De anti-slip onderzijde, samen met de zeer krachtige magneet, zorgen voor een veilig en opgeruimde keuken.

Pure functionaliteit verwerkt in één product krijgt u met de Latalis Pro Serie Slijpsteen 1000/6000. Maak uw mes weer vlijmscherp. Door combinatie van een grove en zeer fijne korrel hoeft u slechts één slijpsteen aan te schaffen om al uw keukenmessen weer in top conditie te slijpen.

Eerlijke Prijzen

Bij Latalis geloven we in eerlijke prijzen, daarom hanteren wij deze ook. Kwaliteit voor een messcherpe prijs, voor de professionele kok en enthousiaste hobbyist. Daar staat de Latalis Pro Serie voor.

Contact

Heeft u aan de hand van ons verhaal nog vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op via [email protected].

Updating…
  • Geen producten in je winkelwagen.